T’AJUDEM A COMBATRE LES TAQUES DE LA PELL

La pell sempre reacciona a l’exposició reiterada al sol, per això durant tot l’estiu us hem aconsellat sobre la importància de la protecció solar.

Si tot i haver utilitzat fotoprotectors la vostra pell ha respost amb taques més fosques tant a la cara com a l’escot, és el moment de pensar en la prevenció i en utilitzar tot l’any productes per prevenir el fotoenvelliment.

A més, alguns medicaments, l’edat i l’embaràs poden provocar taques a la pell. Per atenuar-les, a la farmàcia disposem de diversos productes despigmentants i de maquillatge per dissimular-les.

La nostra gamma de cosmètics amb fotoprotector us ajudaran a prevenir tant les taques que provoca l’accés de radiacions solars de cara el proper estiu com a mitigar els rajos solars que ens afecten a diari.

A més, hi ha medicaments com alguns antibiòtics o anticonceptius que poden provocar taques a la pell. Per atenuar-les, a la farmàcia disposem de diversos productes despigmentants de Martiderm. Vine i t’informarem de quin és el tractament més adequat per a tu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

un × quatre =