Un ventall de solucions per combatre la caiguda del cabell

Hi ha moments concrets de l’any en que la caiguda del cabell es fa més palesa, però també hi ha diferents situacions que poden generar un augment de la caiguda del cabell com són una mala alimentació, un excés d’estrès o la cura inadequada del cabell. Als homes, cal afegir-hi el factor hereditari com a causa de la pèrdua de pèl.

El cabell s’ha de cuidar, i per fer-ho podem seguir una sèrie d’hàbits que passen per un ús raonable del xampú, no agressiu i de PH neutre, evitar l’ús freqüent de l’assecador, dels tints o permanents i evitar fer pentinats amb recollits extremadament tibants a més de seguir una alimentació rica en proteïnes.

Si tot i seguir aquests consells notem que perdem més cabell del compte, potser és que ara, a la tardor, patim els efectes nocius de l’estiu, del sol, la calor i el clor al nostre cabell.

Des de Montaner Picart volem ajudar-te a combatre aquest problema i t’oferim un ventall de productes que van des de vitamines, solucions orals i tòpiques, xampús, mascaretes i condicionadors fins als tractaments més específics adequats per a cada problema. Explica’ns el teu cas i t’ajudarem a trobar-hi solució!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

7 − sis =