RECUPERA LA RUTINA ESPORTIVA DESPRES DE LES VACANCES

Recupera la rutina esportiva després de les vacances

L’arribada del mes de setembre representa, per a molts, la fi de les vacances i la reincorporació a la feina i als horaris i les rutines diàries després d’un llarg període de desconnexió. Un dels hàbits que es fa més complicat de reprendre és, precisament, tornar al gimnàs o reservar un temps al dia per fer esport, independentment de l’activitat que escollim.

Malgrat els beneficis evidents que implica la pràctica esportiva tant per al cos com per a la ment, les excuses per ajornar el retorn a l’esport poden ser moltes. Per tal d’evitar-les, és recomanable començar poc a poc: després d’unes setmanes de descans, el cos no està tan en forma i per tant és aconsellable no reprendre l’entrenament en el mateix punt on el vam deixar, sinó anar acostumant-nos de forma gradual a l’exercici fins arribar al ritme i la intensitat desitjats.

D’aquesta manera evitarem desmotivar-nos el primer dia de gimnàs i llançar la tovallola de seguida. És important marcar-se petits objectius de manera que es puguin anar assolint paulatinament per mantenir-nos motivats. Una motivació extra pot ser realitzar la rutina esportiva acompanyat.

Independentment de l’activitat que es practiqui (peses, ioga, running, natació,…) portar un seguiment de les sessions també ajuda a veure l’evolució positiva i a seguir motivat per fixar nous reptes de cara al futur.

Aprofita el retorn de les vacances per començar amb més motivació que mai la rutina esportiva i recorda, si necessites qualsevol tipus de consell a nivell esportiu (ja sigui per perdre pes, per prevenir lesions, per suplementar la dieta, etc.) a la farmàcia Montaner Picart comptem amb els millors especialistes per donar-te tot el suport necessari perquè treguis el màxim partit a la teva pràctica esportiva.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

nou − 6 =