Les vacances dels petits de casa a vegades són un maldecap

Organitzar les vacances dels petits de casa si els pares treballem sovint es converteix en un malson: esplais, casals d’estiu, activitats esportives, campus, colònies…

Tot això comporta un canvi d’hàbits i de rutines familiars que sovint impliquen un trasbals i si a tot això li sumem que gran part del dia els nostres fills el passaran a l’aire lliure, la cosa encara es complica més.

I és que pel seu benestar hem de pensar en tot i en això, nosaltres us podem ajudar amb uns quants consells.

De la protecció solar amb cremes adequades per ells ja us n’hem parlat. També hem de tenir en compte que a l’intempèrie els mosquits a l’estiu poden ser d’allò més pesats, per tant caldrà pensar en un repel·lent de mosquits i en una solució per les picades.

També caldrà tenir en compte la possibilitat que els nostres fills agafin els temuts polls, per tant us recomanem que seguiu uns consells preventius com una bona higiene, un pentinat acurat del cabell, observació diària, i utilitzar pintes, raspalls i gorres pròpies, intentar que no hi hagi contacte entre els caps i canviar sovint la roba del llit, coixins… etc.

Tot i així, si es dóna el cas d’infestació, us podem oferir productes de diversos laboratoris per combatre els temuts insectes i les llémenes, que són les responsables de la seva proliferació.

Amb pemetrina o sense tenim el producte que necessites perquè, amb un suplement de paciència, puguis combatre aquests insectes de sis potes instal·lats al cap dels petits de casa, i potser fins i tot dels adults.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

6 + 20 =