La farmaciola per anar de viatge

Els preparatius d’un viatge sempre són emocionants però de vegades requereixen tenir uns coneixements específics d’alguna matèria en concret. És el cas de quan volem preparar una farmaciola específica per les vacances.

A l’hora d’emprendre un viatge el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona recomana que t’enduguis una farmaciola tenint en compte les característiques de la destinació a la qual viatgis, que pugui contenir els medicaments i el material sanitari necessari per poder atendre i alleugerir petites molèsties, símptomes lleus o trastorns menors, en les condicions necessàries, tenint en compte la durada del viatge per tal de portar una quantitat suficient de medicaments, material sanitari i de cura.

Depenent del destí que hagueu escollit seran necessaris un tipus de medicament o altre, tot i que molts d’ells poden ser comuns a totes les destinacions com ara els analgèsics, els antitèrmics, els antiàcids, els antibiòtics, els antiinflamatoris, els repel·lents de mosquits… etc.

Seguint el criteri del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, nosaltres us preparem la farmaciola que us convingui segons el vostre destí.

Vine’ns a veure, comparteix amb nosaltres les teves vacances i et prepararem tot allò que necessitis per tal de viatjar amb salut.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

12 + setze =